mars 31, 2012

Venninnen min Kathrine og Celine vesken hennes. Den fikk nesten mer oppmerksomhet enn det solbrillene fikk på lanseringen,ikke så rart når den koster en formue.  Kan ikke bli bedre enn at hun matcher den med sko fra christian louboutin!

10 Comments
mars 29, 2012

I samarbeid med Krogh inviterte Costume igår til lanseringen av solbrillene til Celine. Var en kjempe koselig kveld, masse fine briller, og de inviterte fikk muligheten til å handle til en god pris. De hadde også loddtrekning av et par solbriller fra Ray-ban, og gjett hvem som vant. JEG! Jeg som aldri vinner på noe. Avsluttet kvelden på bar bygdøy allé med vin og gode venner.

5 Comments
mars 29, 2012

Skjorte Ralph Lauren   Bag Louis Vuitton   Solbriller Dior   Sko Louis Vuitton 

5 Comments
mars 29, 2012

Skal, skal ikke? Blå er min favorittfarge, og gleden var stor når jeg var innom Acne idag. Der hadde de den genseren som jeg allerede har i mintgrønn og en annen kjempe deilig genser i lyseblå. Perfekt for sene sommerkvelder! Men siden jeg reiser til Paris om en uke er jeg i sparemodus, og lot derfor være. Men klarer fremdeles ikke å slutte å tenke på de!! Livet er hardt.

5 Comments
mars 29, 2012

 

Traff Karsten og Kristine på Olivia for lunch idag før skolen. Været er så deilig, og det er så varmt ute. Har sovet med vinduet åpent i hele natt. Nå skal jeg på skolen noen timer før vi skal på Celine solbrille-lansering  i kveld. I morgen reiser jeg, og det er så mye jeg må gjøre før den tid.

4 Comments
mars 28, 2012

Neste torsdag reiser jeg og en kompis til Paris! Der skal vi møte noen andre venner av oss å feire påsken. Minnene fra paristuren vi hadde i januar får pulsen min til å stige og jeg gleder meg masse til å komme tilbake til verdens fineste by. Makroner, croissanter og verdens beste shopping står for tur! Men før jeg drar dit stikker jeg til Åre i Sverige for en langhelg fylt med slalom og kos. Godt å få litt av begge deler når det først er ferie.

7 Comments
mars 28, 2012

Bukse Acne   Genser Dolce & Gabbana   Jakke Rick Owens   Bag Gucci   Armbånd Marc Jacobs   Solbriller Marc Jacobs 

9 Comments
mars 28, 2012

Før opplevde jeg å bli veldig irritert når jeg barberte meg på grunn av at jeg brukte feile produkter. Brukte barberingsprodukter som man kan få kjøpt på hvordan som helst matbutikk. Ofte inneholder de produkten alt for mye alkohol og parfyme i seg, og du kan jo selve tenke deg hvordan utfallet blir når du faktisk skal drive å skrape deg i ansiktet med en noe så skarpt på ett uderlag fult av parfyme osv. Ble tipset av en kompis om å kjøpe barberingsprodukter fra Clarins, og det er noe av det lureste jeg har kjøpt innen hudpleie. Først fukter jeg huden, så påfører oljen slik at man kan barbere i alle retninger uten å bli irritert, før jeg tar på barberingsskum. Avslutter med en avkjølende aftershave. Disse er en lifesaver!

3 Comments
mars 27, 2012

 

Flyet ble nesten to timer forsinket igår så jeg var ikke hjemme i Oslo før klokken var halv to, og jeg som ikke eier tolmodighet og hater å vente! Men nå er jeg endelig tilbake til der jeg slapp før jeg dro, varmegrader, sol, og skole. Idag fikk jeg vite alle datoene for når jeg har eksamen. OMG. Må nok vinke det gode liv goodbye og ta meg selv i nakken for her skal det leses! Frister å reise til en skikkelig varm plass å feire den 20 juni når jeg er ferdig med alle.

5 Comments
1 2 3 4 6