april 30, 2012

Kjøpte dette smykket i høst engang når jeg var i London. Hadde helt glemt av det, og fant det i en eske når jeg ryddet her hjemme. Perfekt tid å finne det på, sommeren nærmer seg med stormskritt!

4 Comments
april 30, 2012

Elsker denne kampanjen for motehuset Hermes! VAKKERT.

6 Comments
april 29, 2012

Jeans Acne   Skjorte Michael Kors   Genser Acne   Sko Zara   Klokke Regal   Solbriller Ray-Ban 

 

10 Comments
april 29, 2012

Idag våknet jeg alt for tidlig! 08.30 var jeg allerede ferdig med å spise frokost og ventet på at resten av Norge skulle stå opp. Søndag er den beste dagen av alle. Ligge lenge i sengen, lese blogger, spise frokost, og høre på deilig musikk er virkelig god balsam for sjelen. Nå skal jeg starte med søndagsaktivitet nummer to, lesesalen……… Btw: Sjekk de søte putene fra Ralph Lauren som jeg kjøpte sist uke!

7 Comments
april 28, 2012

Nå har jeg sagt opp der jeg bor, og det blir en spennende tid fremover med tanke på hvor jeg skal studere og hvor jeg skal bo til høsten. Kjenner jeg gleder meg til den dagen jeg kjøper min egen leilighet og kan bestemme selv hvordan det skal se ut. Viktigste for meg er at det kommer masse dagslys inn, og at det er god takhøyde. Noe av det fineste jeg vet om er hvitt gulv!  Elsker å titte på internett etter inspo når det kommer til inredning, interiør, og blir bare enda mer gira på å eie noe selv!

5 Comments
april 28, 2012

Jeans Zadig & Voltaire   T-skjorte YSL   Sko Vegabond   Jakke Rick Owens   Armbånd Alexander Mcqueen 

(Se hvor kort håret mitt har blitt!!!!)

8 Comments
april 26, 2012

Gleden var stor når jeg åpnet postkassen idag og dette superfine smykket fra Karina Johnsen lå der! Hun er kjempe dyktig i det hun gjør. Hun sager ut snakkebobler i 925 sterling sølv og banker inn teksten for hånd. Dette gjør at ingen blir helt like, og man kan velge selv hva man vil at det skal stå. Jeg E.L.S.K.E.R mitt allerede!

10 Comments
april 26, 2012

#Hermes   #Vintage   #Janka Polliani

6 Comments
april 25, 2012

Bukse Acne   Skjorte Weekday   Sko Gucci 

8 Comments
1 2 3 4 5