oktober 30, 2012

Da var det vinter igjen, ihvertfall her hvor jeg oppholder meg denne uken. Har tatt frem favorittjakken min fra Cedrico, som skal holde meg varm i vinter. Viser dere et bedre bilde av jakken ved en annen anledning!

Winter again guys, at least where I am.  Had to take out my favourite jacket from the Norwegian brand Cedrico. L.O.V.E it! Going to show you a better picture of the jacket later. 

5 Comments
oktober 30, 2012

Morgen bliss med beste gutten i verden.

Good morning bliss! Enjoying a day off with the best little boy in the world, Oscar.

 

9 Comments
oktober 29, 2012

Så gøy at så mange av dere følger meg på instagram! Men jeg har plass til mange mange flere. Følg meg under brukernavnet @andreeas Håper dere alle har hatt en like god start på uken som meg!

I think it’s really cool that so many of you guys are following me on Instagram! But I have room for many, many more so follow me under my username @andreeas .  Have a nice week! 

Thank you X

9 Comments
oktober 29, 2012

Dobbelt så franskt, dobbelt så godt! Samarbeidet mellom det franske motehuset Lanvin og Laduree er noe jeg vil se mer av! Måtte kjøpe med meg en av disse boksene fra Paris, de pynter opp hjemme!

Twice as French, twice as good! The collaboration between Lanvin and Laduree is something I want to see more of! Had to buy one of these iconic boxes. I use them as a home décor piece! Makes it very chic.  

4 Comments
oktober 28, 2012

 Det perfekte verktøy for en tidlig morgen. Spesielt søndagsmorgen. Fresh på 1-2-3.

The perfect tool for an early morning. Especially  on sundays. Fresh on 1-2-3. 

6 Comments
oktober 26, 2012

Flere av dere har spurt meg om Paris tips, og jeg har flere ganger lovet å laget et innlegg om det (og aldri gjort det – Shame on me) Men nå har jeg endelig skrevet et. Kanskje ikke de beste tipsene, men flere av mine favoritter. Skal du til Paris og har tenkt å sjekke ut noen av disse plassene, så skriv gjerne en kommentar om hva du synes. Enjoy!

 

 

 Where to eat

L’avenue er e MUST når du er i Paris, og ligger midt i Avenue Montaigne. Here lever betegnelsen Chic fullt opp, og du kan kose deg med snegler og vin mens du nyter utsikten av kremen av kremen. Skal du spise her på kvelden kan det være lurt å reservere bord.

 

Where to shop

Paris er hovedstaden i moteverden, og du finner ikke en by med bedre shopping. Både positivt og negativt. Den positive siden er jo at du kan finne alt, og mer til. Den negative siden er at pengboken din neppe er like glad som deg på tur hjem. Kjenner meg godt igjen der. Det er også veldig mye å velge i, så det beste er å komme dit med en eksakt plan om hva du skal ha. Kan bli veldig oveveldende med det store utvalget. Mine favoritt steder for shopping er;

Galleri Lafayette som ligger i Boulevard Haussmann området. Veldig stort, og veldig mye folk. Her finner du avdelinger fra alle de store motehusene, parfymer fra alt og alle, smykker og juveler fra Cartier, Rolex, Tiffany & co, and so on!

Et annet bra galleri/magasin er Printemps som ligger side ved side med Lafayette. Liker denne plassen litt bedre siden atmosfæren er mer chill, og det er ikke så mye folk som på Lafayette. Føler også at kundebehandlingen er litt bedre her, selgerne kan fort bli som de som står i gatene i Tyrkia og skal selge deg Gucci håndduker. Men det er jo bare 20 meter fra det ene galleriet til det andre, så sjekk ut begge!

 

Colette er min favoritt butikk i Paris, jeg elsker ALT de har der. Du kan kjøpe nesten hva som helst, og det er kult uansett. Nederst har de en kul plass du kan spise og hvile fotene litt, 1 etg selger de masse rart. Alt fra Kamera, mobiler, bøker, blader, tskjorter og armbånd osv. Går du opp i 2 etg kan du velge å vrake mellom merker som Kenzo, Cèline, Alexander Mcqueen, Proenza Schouler, Valentino og listen kan fortsette i det uendelige. De har også en liten beauty avdeling der du finner merker som jeg personlig elsker; Diptyque og Byredo. Og sist men ikke minst finner du et galleri i 3 etg! Alt i alt, en drøm som du finner i (hoved) handlegaten; Rue Saint-Honore.

 

 Where to party

L’arc!!! Ingen over, ingen ved siden av. Having the time of my life hver gang vi er der, og fungerer som på de fleste andre uteplassene rundt omkring i verden. Dress and behave well, be chic and get in.

En annet bra sted du kan dra hvis du har lyst på gode, sterke drinker er Bar 30 som ligger rett ved siden et Sofitel hotell. Rett på andre siden av Buddha bar i Rue Saint-Honore. Perfect place for day-drinking.

Håper du likte tipsene, og hvis det er noe du lurer på kan du bestandig skrive en kommentar eller sende meg en mail på andreas.antonsen@hotmail.com

Stay cool, så snakkes vi snart!

x

 

 

17 Comments
oktober 24, 2012

Disse skoene fra Sandro er noe av det som ble med meg hjem fra Paris. Kjøpte et par nesten identiske ifjor som jeg klarte å ødelegge. Sandro er blitt min nye favoritt! Fine klær til en god pris.

My last trip to Paris, these shoes from Sandro got the pleasure to come with me back to Norway. Sandro is my new favorite brand. Nice clothes for a good price.

8 Comments
oktober 24, 2012

Har cravings på et par kule skinnbukser nå til høsten/vinteren! Men finner ikke noen som sitter bra nok..

I’m really craving a pair of leather pants this fall/winter! But seems like it’s impossible to find the perfect one..

Help please! Pictures by Jaystrut.com – His style is simple divine!

1 Comment
oktober 23, 2012

Jeans – Acne     Sko – Yves Saint Laurent      Genser – Alexander Wang        Bag – Céline       Jakke – H&M

 

11 Comments
1 2 3 4