thumb-1234


juni 27, 2012

På søndag var vi på en utstilling ved Paris Decorative Arts Museum angående arbeidet til Louis Vuitton og Marc Jacobs. Det var helt utrolig! Har aldri i mitt liv sett så mye vakkert. Det som har blitt skapt de siste århundrene er helt utrolig, og hvordan utviklingen har vært fra det startet opp på midten av 1800 tallet til nå med Marc Jacobs i spissen. Utstillingen foregikk i to store etager, og det var desverre ikke lov til å ta bilder oppe men klarte å ta noen nede. Utstillingen skal gå frem til 16 september, og hvis du er i Paris i løpet av denne tiden er dette noe du virkelig burde sette av noen timer til. W.O.R.D

  1. Andreas Antonsen

    Ja jeg er veldig glad for at jeg fikk sett denne utstillingen :) :)


  2. oda

    Heldig som fikk med deg den!


  3. Andreas Antonsen

    Ja det var helt fantastisk! Vile nesten ikke dra derifra :-D Artig å se alle veskene som har blitt laget ! Mye tacky men gøy :D


  4. Så bra dere dro dit, tenkte at det var noe som ville falle i smak! :)