thumb-1244


juni 27, 2012

Fant endelig denne Givenchy rottweiler genseren som jeg har hatt lyst på siden jeg så den i svart fra vinterkolleksjonen 2011. Elsker alt fra den kommende kolleksjonen! Må finne en måte å kuppe Luisaviaroma på. !

 1. Haha, jeg fant den, men prislappen er på for mye for øyeblikket. Skal jo til å flytte straks, så det blir litt vanskelig å kjøpe noe så høyt oppe i pris da. Og fordi… jeg venter på 19 pakker? Hvorfor synes folk at det er så mye? Jeg synes ikke det er det jeg! Btw, hvem er tapern som kaller deg materialistisk? Det er jo et kompliment. man skal jo nyte livet og gjøre det man liker!


 2. Andreas Antonsen

  Adrian: Ja jeg så også at de hadde den på Luisaviaroma men de plaggene der forsvinner jo som vamrmt brød! Heldigvis hadde de to igjen i Paris, og en var min str! Man må bare slå til når man finner, venter man så er det utsolgt like etterpå… Håper du finner den ! :-)


 3. ...

  Du er så materialistisk, skaff deg andre verdier i livet gutt.


 4. Jeg hater deg. Jeg hadde lett overalt bortsett fra Luisaviaroma, og mens jeg leser dette, raser jeg gjennom butikken deres for å finne den. Og så er den ikke der mer. Knust.


 5. Andreas Antonsen

  Ja skal legge ut bilde en dag når jeg har den på :D


 6. Elin

  Kul :)


 7. Sanne _92gila@hotmail.com

  Kan du legge ut bilde når du har den på? : D


 8. Andreas Antonsen

  Jeg har xs :-)


 9. Thomas

  Hvilken str har du i? Tenkte jeg skulle bestille samme som deg.