thumb-1274


juni 29, 2012

SOS!! Dette bildet kom opp på instagram igår kveld, rett fra vårvisningen 2013 til Balmain! Jeg må skaffe meg den jakken i midten, koste hva det koste vil! Kjenner jeg prisene rett kommer den til å koste såpass mye at jeg må pantsette resten av garderoben min…….

 1. Gud, for en fin jakke i midten.


 2. Andreas Antonsen

  Christian: I know, love the jackets!


 3. Andreas Antonsen

  Adrian: Ja det er virkelig en sånn type genser! Neste på min handleliste er noe statement !


 4. HOT GUYS IN BALMAIN, ALERT!
  Amazing looks.

  Cheers,
  http://www.fashiongentrix.com


 5. I have no idea. Men den er kul, sånn type genser du kommer til å være glad for å ha i din walk-in liksom, når du ser litt tilbake i tid på hva du brukte å gå med


 6. Andreas Antonsen

  btw: Hvor er genseren ifra på linken du sendte?? VIL HA! :D


 7. Andreas Antonsen

  Hehe, ja Balmain er kanskje ikke for alle når det kommer til stilen, men jeg synes jakkene og dressjakkene er veldig fine! Personlig liker jeg Pierre Balmain bedre både når det kommer til stil og pris :-) 8. Sykt! Men jeg har alltid hatt et litt rart forhold til Balmain. Alltid vært i stand til å drømme om det merket, men aldri bruke klærne. Det er litt for langt over streken i min stil


 9. Andreas Antonsen

  Da er vi to!


 10. love love love balmain