thumb-1391


juli 25, 2012

Heisann! Det er typisk bloggere å unnskylde seg for lite aktivitet, og blogging. Jeg er ikke noe bedre! Befinner meg for tiden i Finnmark hjemme hos familie og venner, og her skal jeg være på ubestemt tid! Har ikke bestilt noen billett hjem til Oslo enda, men koser meg og slapper max av. Er så godt å treffe alle nære og kjære som man ellers aldri ser! Dette er hovedgrunnen til at det blir lite aktivitet fra min side. Det er ikke så mye som skjer her oppe, og det som skjer er så lite spennende at det nesten ikke er verdt å dele. Men de gangene det faktisk skjer noe skal dere få vite! Lover :-D Så får dere bare holde ut og titte innom når dere ønsker. Håper alle har hatt en super sommerferie så langt, og koser seg resten av den tiden som er igjen!

 

 Peace out! < 3 Og husk at dere kan følge meg på instagram; @andreeas

 1. Andreas Antonsen

  Det skal jeg være helt enig i! :D Elsker å slappe av! Elsker det nesten litt for mye.


 2. Heyyyyy- du er fra finenord, du! I approve, heh! Kos deg i Finnmark: Det er jo ganske deilig når det ikke skjer noe også!


 3. Andreas Antonsen

  :-D


 4. Haha, elsket bildet


 5. Mia

  Logoflash! lol


 6. Therese

  Kult bilde :D