thumb-1693


september 16, 2012

Håper dere har hatt en like fin søndag som det jeg har hatt! Har ligget langflat i parken i hele formiddag og bare sløvet! Snart tid for hjemreise, eneste nedsiget med denne turen er at mobilen min ble stjålet i natt. HOLDER PÅ Å BLI GAL! Får jo ikke sjekket Instagram! lol. Pappa, hvis du leser dette vet du at jeg lever   : -)

 1. Sunny sunday & has been saved like a favorite :), I really like your blog!


 2. andreassnapshot.com is what i need

  Saleta Gołota zakłady


 3. andreassnapshot.com gives me so much fun, thanks

  http://topbettingtips.tumblr.com


 4. Wonderful article, I will bookmark this.


 5. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Sunny sunday – Andreas Snapshot .


 6. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Sunny sunday – Andreas Snapshot .


 7. Great paintings! That is the type of info that are supposed to be shared around the internet. Disgrace on the seek engines for no longer positioning this publish higher! Come on over and talk over with my site . Thanks =)


 8. It’s a nice post.


 9. That’s a nice post.


 10. Chatrine

  Hvorfor er jeg ikke sjokkert Andreas? :p


  • Andreas Antonsen

   Denne gangen var det ikke min feil! :P


 11. Hanne

  Så utrolig kjipt å bli frastjålet mobilen sin :(


  • Andreas Antonsen

   Jeg vet, sykt nedsig :(