thumb-1991


oktober 26, 2012

Flere av dere har spurt meg om Paris tips, og jeg har flere ganger lovet å laget et innlegg om det (og aldri gjort det – Shame on me) Men nå har jeg endelig skrevet et. Kanskje ikke de beste tipsene, men flere av mine favoritter. Skal du til Paris og har tenkt å sjekke ut noen av disse plassene, så skriv gjerne en kommentar om hva du synes. Enjoy!

 

 

 Where to eat

L’avenue er e MUST når du er i Paris, og ligger midt i Avenue Montaigne. Here lever betegnelsen Chic fullt opp, og du kan kose deg med snegler og vin mens du nyter utsikten av kremen av kremen. Skal du spise her på kvelden kan det være lurt å reservere bord.

 

Where to shop

Paris er hovedstaden i moteverden, og du finner ikke en by med bedre shopping. Både positivt og negativt. Den positive siden er jo at du kan finne alt, og mer til. Den negative siden er at pengboken din neppe er like glad som deg på tur hjem. Kjenner meg godt igjen der. Det er også veldig mye å velge i, så det beste er å komme dit med en eksakt plan om hva du skal ha. Kan bli veldig oveveldende med det store utvalget. Mine favoritt steder for shopping er;

Galleri Lafayette som ligger i Boulevard Haussmann området. Veldig stort, og veldig mye folk. Her finner du avdelinger fra alle de store motehusene, parfymer fra alt og alle, smykker og juveler fra Cartier, Rolex, Tiffany & co, and so on!

Et annet bra galleri/magasin er Printemps som ligger side ved side med Lafayette. Liker denne plassen litt bedre siden atmosfæren er mer chill, og det er ikke så mye folk som på Lafayette. Føler også at kundebehandlingen er litt bedre her, selgerne kan fort bli som de som står i gatene i Tyrkia og skal selge deg Gucci håndduker. Men det er jo bare 20 meter fra det ene galleriet til det andre, så sjekk ut begge!

 

Colette er min favoritt butikk i Paris, jeg elsker ALT de har der. Du kan kjøpe nesten hva som helst, og det er kult uansett. Nederst har de en kul plass du kan spise og hvile fotene litt, 1 etg selger de masse rart. Alt fra Kamera, mobiler, bøker, blader, tskjorter og armbånd osv. Går du opp i 2 etg kan du velge å vrake mellom merker som Kenzo, Cèline, Alexander Mcqueen, Proenza Schouler, Valentino og listen kan fortsette i det uendelige. De har også en liten beauty avdeling der du finner merker som jeg personlig elsker; Diptyque og Byredo. Og sist men ikke minst finner du et galleri i 3 etg! Alt i alt, en drøm som du finner i (hoved) handlegaten; Rue Saint-Honore.

 

 Where to party

L’arc!!! Ingen over, ingen ved siden av. Having the time of my life hver gang vi er der, og fungerer som på de fleste andre uteplassene rundt omkring i verden. Dress and behave well, be chic and get in.

En annet bra sted du kan dra hvis du har lyst på gode, sterke drinker er Bar 30 som ligger rett ved siden et Sofitel hotell. Rett på andre siden av Buddha bar i Rue Saint-Honore. Perfect place for day-drinking.

Håper du likte tipsene, og hvis det er noe du lurer på kan du bestandig skrive en kommentar eller sende meg en mail på andreas.antonsen@hotmail.com

Stay cool, så snakkes vi snart!

x

 

 

 1. Hei :) kjempe bra innlegg! Jeg og en venninne skal til Paris neste uke. Lurte på om du ville anbefale noen flere utesteder. Vi er der fra Onsdag til søndag, så regner med vi kommer til å dra ut hver kveld. Hadde vært gøy å prøvd ut litt forskjellige steder :)


  • Andreas Antonsen

   Heisann!
   Hvis dere skal ut hver dag kan dere jo sjekke ut L’arc som nevnt over (Best på torsdager og fredager) eller så kan dere sjekke ut:

   VIP room (Adresse- 188 Rue de Rivoli)

   Kong (adresse – 1 Rue du Pont-Neuf) Denne plassen er også super å vorse på, middag og drinks!

   Le Baron (Adresse – 6 Avenue Marceau) God tur til Paris :D


 2. Så mage gode tips :) Håper jeg en gang få muligheten til å reise til Paris!


 3. Frida

  Paris er uten tvil min favoritt by!!!!

  Fine tips ;) Enig at Lafayette er crowded, men du finn det du treng fort og greit da!!!!


  • Andreas Antonsen

   Ja det er kanskje det viktigste! At man finner det man trenger :D


 4. Fine tips! Skal definitivt sjekke ut noe av dette den gang jeg drar til Paris :)


  • Andreas Antonsen

   SÅ bra :D


 5. Helene

  Jay Z!?!?!


  • Andreas Antonsen

   Eh, nei. Kanye west


 6. Tbt

  Fantastisk fine bilder som bestandig! Hvilken kamera bruker du? Hvordan får du så klare bilder? : )


  • Andreas Antonsen

   Tusen takk :) Bruker Canon mark 2!


 7. Fikk ikke lyst å dra til Paris i det hele tatt nå!!!! HEhe…
  Flott reisetips innlegg, og nydelige bilder… Du fikk meg til å ville droppe innleveringsoppgave å ta toget til Paris med det samme ;)


  • Andreas Antonsen

   Tusen takk :D
   Jeg tok toget fra London til Paris i januar! En koselig togtur på to timer, så når du har muligheten så anbefaler jeg tog fremfor fly fra London :D
   God helg til deg Jorunn!


 8. så koselig å se fine bilder fra paris igjen. har vært der et par ganger, men desverre bare på jobb så jeg fikke ikke sett så mye annett enn restauranter, hoteller og kontorer :s


  • Andreas Antonsen

   Så fint at du likte bildene fra Paris! Håper at du får oppleve mer av Paris neste gang du reiser! :D Ha en super helg!


 9. Sofie Marie

  Hvordan er det å komme inn på klubbene i Paris? Er det sånn som i Oslo der man må bestille bord osv? :) Skal til paris i januar og gleder meg kjempe masse :D :D
  Digger bloggen din :D


  • Andreas Antonsen

   Heisann! Det er litt ymse hvordan det fungerer på klubbene i Paris. Noen er mer vanskeligere enn andre å komme inn på, men det kan være en fordel å være pent kledd, og stor dose selvtillit. Det fungerer også sånn som i Oslo, der du kan kjøpe deg et bord på forhånd, og da slipper du selvfølgelig inn! Men det koster jo gjerne litt mer :) God tur til Paris!