thumb-2645


januar 22, 2013

Iselin Steiro i vår/sommer kampanjen 2013 til Hermès.

  The Norwegian supermodel Iselin Steiro for Hermès  – SS13

 1. Andreas Antonsen

  Da er vi to :):)


 2. Elsker disse bildene!


 3. Fashion T

  Love it! :-D


 4. U must be proud! as much as i am that Anja rubik is polish! ;)


  • Andreas Antonsen

   Well, I love Anja Rubik also! She is so chic! ;)


 5. Andreas Antonsen

  Hei!
  Så hyggelig at du ville spørre meg!
  Thomas Sabo designer mange kule ting til en overkommelig pris, kanskje du finner en ring du liker der? Hvis ikke kan du sjekke ut bvlgari og cartier! Min neste ring skal være fra LOVE kolleksjonen siden jeg akkurat har kjøpt armbåndet derifra. Synes at det enkle er ofte det beste, derfor ville jeg satset på en kul tommelring.

  Når det kommer til bag er keepall som du nevner en evig klassiker! Har selv keepall 55 i Canvas monogram, men angrer litt på at jeg ikke kjøpte i Damier Graphite da det passer min stil bedre nå :) Givenchy har også mange kule bager! Du kan jo også sjekke ut http://www.luisaviaroma.com de har mye fint inne! Lykke til :D


 6. Kristian

  Heisann.

  Ettersom jeg ikke et om noen som har mer peiling på mote en deg, havner disse to spørsmålene her;
  Har du noen forslag til kule ringer? Og hvis jeg skal bruke 5-10k på en bag ala keepall, er nettopp den det beste valget? Eller finnes det bedre alternativ etter din smak?