thumb-2653


januar 23, 2013

Nok et mesterverk fra Paris. Når Oslo er på sitt kaldeste er det ingenting som frister mer enn vår og deilig vær! Tror disse skoene fra Christian Louboutin kommer til å bli en favoritt når gradestokken begynner å gå oppover. La oss alle håper det skjer i nærmeste fremtid.

Another masterpiece from my trip to Paris. It’s so cold in Oslo these days. There is nothing more tempting then spring right now, and talking about spring; I think these loafers from Christian Louboutin will be a great hit when the weather allows it. Let’s cross fingers and hope that will be soon!  

 1. Sander

  Satt nettopp å så å tumlr å der var det bilde av akkurat de skoene. Fikk så lyst på dem å tenkte at dem skal jeg ha,men så ser jeg på bloggen din å da tenker jeg fy dinger nå skal jeg værtfall ha dem! Har ikke orket å finne ut prisen på dem enda.. Hva koster dem?


 2. Litt for mye som foregår på en gang der for min del, men de er fortsatt helt sinnsyke.


  • Andreas Antonsen

   Ja de er litt mye, men kan heller tone det ned på andre måter ;)


 3. Råfine, Andreas!! Jeg har forresten begynt å blogge igjen!! :)


  • Andreas Antonsen

   Tusen takk! Så bra, liker bloggen din veldig godt! :D