thumb-2680


januar 25, 2013

 

Dette er det jeg kaller for kvalitetstid. Begynte på denne boka av Grace Coddington (creative director i Amerikanske Vogue) på mandag, og nå klarer jeg ikke å legge den fra meg! Grace er virkelig en skikkelse for seg selv, og super inspirerende! Du har kanskje sett henne i dokumentaren; The September issue ? Hvis ikke er det også noe du bare MÅ se! : )

This is what I call quality time! I’ve started reading this book by the creative director in American Vogue, Grace Coddington and it’s really good! She’s so inspiring and funny. You’ve maybe seen her in the documentary about the September issue in Vogue? If not – DO IT! 

 1. Karina Hegde

  Hvor har du kjøpt denne? Letet lenge men ingen som har den…


  • Andreas Antonsen

   Kjøpte min på marc jacobs bookmark i london :-) Herlig utvalg av bøker!


 2. Andreas Antonsen

  Ja denne må du skaffe eller få lånt deg Veronica! Veldig god bok :D
  Hun er genial!


 3. Denne har jeg veldig lyst til å lese <3 Har filmen the September issue hjemme, men mange år siden jeg har sett den nå. Hun er virkelig one of a kind woman!!