thumb-2846


februar 15, 2013

På tirsdag reiste jeg hjem til Finnmark for å besøke mamma, pappa og resten av familien min. Blir ikke så mange oppdateringer fra min front da jeg gjør minst mulige (hehe) Tilbake i Oslo på mandag, og da braker det løs på Vixen Blog Awards! Can’t wait :- D   God helg til alle, og takk for at du leser bloggen min. xx

I’m home in north Norway, visiting my parents and family. Sorry for the lack of post but my time here is all about relaxing. Back in Oslo on Monday and then it’s all about Vixen Blog Awards! Can’t wait! Hope you guys had a great week, and wishing you an even better weekend..  Talk soon   xx 

 1. Elsk på vesken ! Misunnelig til 1000 ;)


  • Andreas Antonsen

   Takk! Denne vesken er min første kjærlighet ;D


 2. å fab! Elsker vesken din! Håper vi treffes på vixen, lykke til :D


  • Andreas Antonsen

   Tusen takk! Og lykke til deg også, vi ses nok på mandag :-D


 3. Bailey

  Ok :)


 4. Bailey

  Hei, jeg har fulgt bloggen din en stund nå og er så fasinert over forbruket ditt. Hvordan har du råd til alt?

  Super kul stil forresten :)


  • Andreas Antonsen

   Heisann.
   Jeg jobber, sparer og bruker pengene mine på klær istedenfor andre ting :-) Jeg verken røyker, snuser eller drikker noe særlig så går ikke mye penger dit heller.

   Takk for det :-)