thumb-2935


februar 24, 2013

Søndag er den beste dagen av de alle! Muligheten til å gjøre absolutt ingenting passer meg perfekt. Kjøpte med meg denne boken fra Louis Vuitton for ikke så lenge siden. Veldig gøy å se hvor mye forskjellige som er blitt laget opp igjennom tiden! Spesielt siden jeg var på utstilling ved Paris Decorative Arts Museum angående arbeidet til Louis Vuitton og Marc Jacobs.

 

I’m a real sunday-freak. Doing nothing? That suits me well!

This coffee table book from Louis Vuitton is a new favorite. It’s fun to see how many crazy items they have made thru the years. I’m so glad I had the chance to see the Louis Vuitton – Marc Jacobs exhibition in Paris last summer!! 

 1. Andreas Antonsen

  Mine too!


 2. I love the candle – it’s my favorite!


 3. Line

  Perfekt :)

  Du har ikke noen planer om å selge noen av keepall bagene dine da? :D


  • Andreas Antonsen

   Tusen takk :D
   Nei det har jeg nok ikke ;) Er veldig glad i de! :)


 4. KK

  Fin bok