thumb-3115


mars 26, 2013

Idag bestilte jeg en billett tilbake til Paris. Reiser neste tosdag, og jeg har allerede listen klar over hva jeg skal se etter! I januar når jeg var der dro jeg innom en super kul vintage butikk i Palais Royal, og forelsket meg helt i en brosje fra Chanel (Men kjøpte ikke!!!) og har ikke sluttet å tenke på den siden da. Denne gangen skal jeg dra tilbake, og hvis de enda har den skal den bli med meg hjem! Ønsker dere alle en super påskeferie så lenge! xx

I just booked my ticket back to Paris today! (Wuuhu) And there is one thing on my mind, and that’s the Chanel brooch above! Super chic. Going to search for it in my favorite vintage-shop in Palais Royal. And last but not least; The best happy Easter wishes, from me to you guys! xx 

Pictures above from Costume Finland.