thumb-3228


april 17, 2013

Snøen har smeltet sakte men sikkert, og jeg kunne ikke vært mer klar for å møte våren og sommeren med tidenes kuleste espadrillos fra Kenzo. Disse kommer til å bli perfekte til hvite jeans, og en oversized blå skjorte.

Just in time for spring.. My new espadrilles from Kenzo. I think this will be my ultimate pair of shoes this season! And like many others I have denim on my mind, so I couldn’t be more happy about my purchase. Going to wear these beauties with a pair of withe jeans, and an oversized blue shirt! 

 1. Så fina!!


  • Andreas Antonsen

   Tusen takk :D


  • Andreas Antonsen

   Takk :-)


 2. Love it!!


  • Andreas Antonsen

   Thank you!


 3. Love love love espadrillos! waiting for mine black suede ones :D


  • Andreas Antonsen

   Looking forward to see them!