thumb-3341


mai 13, 2013

Hva er bedre enn å oppdage nye ting i din egen by? På søndag fant jeg ut at Smoothiexchange på Frogner selger flere av de grønne juicene fra Essentially. Før har jeg brukt å bestille de på internett da de ikke har vært tilgjengelig i butikk. Planlegger å kjøre en juice detox i nærmeste fremtid, og lurer derfor på om det er noen av dere som har noen erfaringer med det?

I love exploding new things, especially in my own town! I recently found out that my local smoothie bar sell several of my favorite green juices from Essentially! Before they where only available online. Next up; a juice detox!

  1. Jakob L-H

    Hei Andreas!

    Lurer om du kunne nevne de magasinene du abonnerer på? De du henter mest inspo fra, og syntes er best? Både for kvinner og menn :)


    • Andreas Antonsen

      Heisann! Klart jeg kan gjøre det, tenkte å lage et egen innlegg på det, men inntil videre så kan jeg nevne at jeg kjøper de fleste bladene mine hos forskjellige kiosker.. Mest Vogue (Fransk,US,Engelske, og spanske) Finner egentlig mest inspo på diverse blogger. Sjekk ut http://www.shiggersonstreet.com/! :D