thumb-403


mars 28, 2012

Før opplevde jeg å bli veldig irritert når jeg barberte meg på grunn av at jeg brukte feile produkter. Brukte barberingsprodukter som man kan få kjøpt på hvordan som helst matbutikk. Ofte inneholder de produkten alt for mye alkohol og parfyme i seg, og du kan jo selve tenke deg hvordan utfallet blir når du faktisk skal drive å skrape deg i ansiktet med en noe så skarpt på ett uderlag fult av parfyme osv. Ble tipset av en kompis om å kjøpe barberingsprodukter fra Clarins, og det er noe av det lureste jeg har kjøpt innen hudpleie. Først fukter jeg huden, så påfører oljen slik at man kan barbere i alle retninger uten å bli irritert, før jeg tar på barberingsskum. Avslutter med en avkjølende aftershave. Disse er en lifesaver!

  1. Andreas Antonsen

    Hm er ikke helt sikker på hvor du kan bestille det på nett.. Er bare å prøve å google det :D Prisen ligger på ca 300 for oljen, 250 for aftershave, og 200 kr for skumet :-)


  2. annonym

    Hva koster de?


  3. Stian H

    Vet du hvor man kan bestille disse produktene på nett? ;P