thumb-416


mars 28, 2012

Neste torsdag reiser jeg og en kompis til Paris! Der skal vi møte noen andre venner av oss å feire påsken. Minnene fra paristuren vi hadde i januar får pulsen min til å stige og jeg gleder meg masse til å komme tilbake til verdens fineste by. Makroner, croissanter og verdens beste shopping står for tur! Men før jeg drar dit stikker jeg til Åre i Sverige for en langhelg fylt med slalom og kos. Godt å få litt av begge deler når det først er ferie.

 1. Andreas Antonsen

  Ja jeg elsker Paris! Gleder meg kjempe masse :-D


 2. Så utrolig heldig du er som skal til Paris! :)


 3. maria reite

  heldigheldig!


 4. Frida

  Paris er drømmebyen <3


 5. Reiser snart til Paris selv! Kos deg masse :)


 6. Janne Kolstad

  Du er heldig !!!! Kos deg kjempe masse :D


 7. SHIT!! JEG ER MISUNNELIG :) kos deg i hjel! :)