thumb-4366


november 13, 2013

PicMonkey Collage

One big H.I.T this season is tartan! Everywhere.. We’re talking shoes, bags, scarfs, knits and so on. All the way from Stella McCartney to Céline! My closet is screaming for this blue mohair beauty and belt from Saint Laurent.. And who am I to judge?

  1. Åse

    Åh er selv stormforelsket i McCartneys Tartan genser! Mohair er ufattelig killer candy da de er nydelige å se på, men røyter flaut mye. Anbefaler deg å vaske den kaldt og fryse den noen timer før bruk. Mamma gjorde det med min Mcqueen og den loer ikke i det hele tatt lengre! ;-)


    • Andreas Antonsen

      Sjæl! Men det er så mange som har den! Jeg holder en knapp på denne fra Saint Laurent! Takk for et supert tips ang å fryse genseren ned. Skal teste ut med de jeg har har fra Acne :D