thumb-4734


februar 5, 2014

IMG_6174

 

One happy camper is almost on his way home.. Bringing goodies from Balmain with him!

 1. maria

  Tusen takk for hjelpen, du er for snill og søt!!


 2. maria

  hei! Jeg vurderer å investere i en vintage hermes kelly, men er veldig usikker på om jeg skal ta en som er løs eller hard i skinnet, hva ville du valgt?


  • Andreas Antonsen

   Hei Maria! Jeg er max sjalu på deg som skal invistere i en vintage Kelly!

   Kelly sellier er den som er hard i skinnet, det vil si at kantene er mer markerte, og mer spiss. En kelly retourne er den som er litt mer løs i skinnet, og kantene er mere runde. Når det kommer til valget om hvilken Kelly du skal kjøpe, kommer det helt opp til deg selv, og hva du skal bruke den til! Jeg føler at Sellier er mer klassisk, vil holde seg lengere i fasongen! Så hvis du har en veldig klassisk stil ville jeg gått for den.

   En kelly retourne er mer avlsappet i stilen men fortsatt veldig klassisk. Kanskje litt enklere å bruke til hverdags? Uansett hva du velger, lykke til :-D Send meg gjerne en mail med bilde av din kelly! Spent på å se :-)