thumb-5


mars 5, 2012

New new new på mange måter, endelig er det nye designet ferdig takket være Markus. Vil innvie det nye designet mitt med å vise dere mine ny sko som jeg kjøpte på lørdag. Dødskule røde loafers fra Louis Vuitton! Nå kan våren/sommeren bare komme for fullt.

 1. Kall meg gal (noe jeg er) men jeg har bladd meg igjennom hver eneste side på bloggen din. Blir så inspirert hver gang jeg går innom bloggen min, smiler fra øre til øre. Hvordan gjør du det? Bryr meg ikke om du er Chanel sin «long lost son» eller om du har ranet en bank. Keep going!


  • Andreas Antonsen

   For en kjempe hyggelig kommentar! You made my day! Så koselig å høre at du liker bloggen min, lesere som deg er gull verdt! :-D


 2. jfrog

  HOT!


 3. Marte Borge

  Fine :D


 4. Andreas Antonsen

  Betalte 4000 for de. Hm, tror du kan få butikken til å bestille til deg fra Frankrike. Er ikke 100% sikker.. Men sjekk på http://www.louisvuitton.com så finner du ut hvilken farger de finnes i.


 5. SS

  hvor mye kostet de? Tror du man kan bestille de inn i andre farger?


 6. Andreas Antonsen

  Jeg elsker de! I Norge tror jeg bare de kommer i rød og i blå. Men drar du f.eks til Paris finner du de i sort, blå, grå, rød og gul! Som jeg vet om =) Happy hunting!


 7. Christian

  dødskule! Vet du om de kommer i andre farger også?? xD


 8. OH LA LA! superfreshe!!!:)