thumb-5104


oktober 14, 2014

IMG_2081 2

IMG_2080

IMG_2082

IMG_2083

Two weeks ago during my recent trip to Paris I went by Annelise Michelson’s showroom, an amazing jewelry designer. You have probably seen many of her pieces in Vogue, Porter Magazine, Elle, L’Officiel etc. The showroom was filled with high-end accessories, and I’m already craving those major cuffs and that choker above that my girl Ingrid is rocking. And don’t get me started about the rings! Buckle your hands up with both silver and gold! Can’t wait to as what else she has in store for us! #OneToFollow xx

 1. Sara fjeldhammer

  Hei Andreas :-) Gleder meg at du er tilbake på bloggen. Jeg lurte på hvilket skinn du vil anbefale meg når jeg skal invistere i en Chanel boybag?

  Klem Sara


  • Andreas Antonsen

   Hei Sara :-) Jeg ville gått for caviar da skinnet holder seg mye bedre gjennom årene! Jeg kjøpte min boybag i lammeskinn, og det skinnet er mye mer utsatt for riper og slitasjer..


 2. Candice

  Love her haircut!


  • Andreas Antonsen

   So do I!


 3. KK

  Cool stuff!