thumb-767


april 26, 2012

Gleden var stor når jeg åpnet postkassen idag og dette superfine smykket fra Karina Johnsen lå der! Hun er kjempe dyktig i det hun gjør. Hun sager ut snakkebobler i 925 sterling sølv og banker inn teksten for hånd. Dette gjør at ingen blir helt like, og man kan velge selv hva man vil at det skal stå. Jeg E.L.S.K.E.R mitt allerede!

 1. Hej allt bra?=)


 2. Andreas Antonsen

  takk :D


 3. fint :) <3


 4. Andreas Antonsen

  Tusen takk :-D Hvis man går inn på nettsiden http://www.karinamedk.com så står alt der :-) Håper du fant fram til en bra tekst Heidi, God helg! :)


 5. Kristine

  Hvor mye betalte du for det der?


 6. Heidi

  Utrolig stilig, tror jeg må slenge meg på her. Var bare å bestemme seg for hva teksten skal være da…


 7. Maria

  Hvor får man kjøpt dette? :D


 8. ole k

  Gief!


 9. Arielle

  Vakkert :)


 10. Annie

  Fantastisk fint.
  Hvor kan jeg få tak i et slik?:)

  Du blogger om så mye fint :-)