thumb-783


april 28, 2012

Nå har jeg sagt opp der jeg bor, og det blir en spennende tid fremover med tanke på hvor jeg skal studere og hvor jeg skal bo til høsten. Kjenner jeg gleder meg til den dagen jeg kjøper min egen leilighet og kan bestemme selv hvordan det skal se ut. Viktigste for meg er at det kommer masse dagslys inn, og at det er god takhøyde. Noe av det fineste jeg vet om er hvitt gulv!  Elsker å titte på internett etter inspo når det kommer til inredning, interiør, og blir bare enda mer gira på å eie noe selv!

  1. Elsker alle disse bildene! :)


  2. Andreas Antonsen

    Spennende! :)


  3. Åja helt enig! Har planer om å kjøpe leilighet til høsten og kan ikke vente planlegging av interiøret


  4. Sv. Tak så meget Andreas! =D


  5. Siri_fjg@hotmail.com

    Perfekto! :D