thumb-789


april 29, 2012

Idag våknet jeg alt for tidlig! 08.30 var jeg allerede ferdig med å spise frokost og ventet på at resten av Norge skulle stå opp. Søndag er den beste dagen av alle. Ligge lenge i sengen, lese blogger, spise frokost, og høre på deilig musikk er virkelig god balsam for sjelen. Nå skal jeg starte med søndagsaktivitet nummer to, lesesalen……… Btw: Sjekk de søte putene fra Ralph Lauren som jeg kjøpte sist uke!

 1. ikke feil å våkne tidlig i så fine omgivelser.


 2. Andreas Antonsen

  Nei jeg jobber ikke, jeg går på skole :-) Takk Simone!


 3. Simone

  Fint du har det : )


 4. Simen

  Jobber du noe sted? Hvor får du penger fra?


 5. Andreas Antonsen

  Takk! :) Nei de er kjøpt på House of Oslo.


 6. christian august

  Digge puter! kjøpt de på Steen&Strøm?


 7. Maria Skjerbeg

  Fine puter :) !